TRAININGEN VOOR KOPPELS 

Liefdevol relateren
De dans tussen autonomie en verbinding
 
Bijna iedere relatie begint met verliefdheid. Je zit op een roze wolk en alles aan je nieuwe liefde is perfect. Je wilt dag en nacht met die persoon samenzijn. De seks is vaak geweldig en opwindend. Het is een prettige vorm van psychose.

Na enige weken of soms maanden land je weer op aarde. Na de 1e stevige ruzie, vraag je je af: komt dit wel goed? Is het echt de ware? Okay, laten we het nog even volhouden.

Veel mensen besluiten na enige maanden of 2 tot 3 jaar om de relatie te beëindigen, nemen het verlies, rouwen een paar weken, totdat de volgende prins of prinses op het witte paard langkomt rijden.
 
Anderen besluiten om toch maar bij elkaar te blijven, stichten een gezin, maar de passie verdwijnt. De relatie ontwikkeld zich tot een broer en zus relatie, of de gezamenlijke BVBA die het huishouden runt.

Hoe doorbreek je dit patroon? Hoe zorg je ervoor dat je ook alle imperfecties van je partner leert nemen zoals ze zijn? Want alleen als je de ander aanvaard zoals hij/zij werkelijk is, is er de ruimte voor een duurzame vervullende relatie. Hoe onderhoud je de intimiteit en seksualiteit in de relatie?
 

In de training werken we aan het zichtbaar maken van de patronen die jullie hebben ontwikkeld in de relatie en die jullie weghouden van werkelijke vervulling. Wat is er nodig om elkaar werkelijk te zien en je met dat beeld te verbinden?

In deze module werken we onder andere met de volgende thema’s:
  • afstand en nabijheid
  • autonomie versus symbiose
  • boodschap van de ouders over intimiteit en seksualiteit
  • beschikbaar zijn zonder te zorgen
  • overgave en passie 

Tijdens een lang weekend van 3 dagen (20 uren training) ontdek je hoe je je als koppel kunt verbinden zonder jezelf te verliezen.
Opgelet: Om aan deze training te kunnen deelnemen moeten vrouwen minimaal 'In Vrouwelijkheid I' gevolgd hebben en mannen minimaal 'Relateren doe je zo voor mannen'

Deze training wordt gegeven door Patricia van Lingen en Pieter Ruigewaard
 
Prijs van deze training:
900 euro per persoon. incl. BTW voor particulieren, excl. BTW voor zelfstandigen of bedrijven) 
.
.
 
PRAKTISCHE INFORMATIE

Trainingen voor koppels

Startdatum
Module
Locatie
   
.
.
 
 
Ontvang ons gratis e-book over bindingsangst en verlatingsangst

e-book aanvragen
 
SCHOOL VOOR RELATIES

 0475 786 470
 info@schoolvoorrelaties.be
 facebook
School voor Relaties is het geesteskind van Patricia Van Lingen
© School Voor Relaties | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden