MANNENOEFENGROEPP ACHILLES
 
Achilles, de krachtige én kwetsbare man
 
Achilles was de dapperste en krachtigste van alle Griekse helden uit de oorlog tegen Troje. Een held, maar geen eenzame held. Achilles was in staat zich te verbinden in diepe vriendschap en liefde. Achilles werd gedreven door zijn emoties, van liefde, maar ook van woede en verdriet.
 
In tegenstelling tot het toen al meer aanvaarde beeld van de rationele man handelde Achilles vanuit het hart.
 
De moeder van Achilles had getracht hem onkwetsbaar te maken. Achilles beschikte echter over inzicht en zelfkennis. Hij wist dat hij zou sterven. Vanuit zijn kwetsbaarheid haalt Achilles een enorme kracht en doorzettingsvermogen.
 
Achilles sterft, maar het zal uiteindelijk zijn zoon zijn die zich in het paard van Troje verstopt, Troje verovert en het werk van zijn vader afmaakt.
 
Achilles haalt zijn kracht uit zijn kwetsbaarheid en de verbondenheid met zijn beste vrienden.


 
 
Mannen die er als broers zijn voor elkaar
 
Achilles,  de “brotherhood” of de mannen-groep van de School voor Relaties bestaat uit mannen die bezig zijn zichzelf te ont-wikkelen. Iedereen begint bij de basistraining ‘Relateren doe je zo’, omdat je daar letterlijk de basis meekrijgt, ook om te kunnen spiegelen. 
 
Wij mannen komen op maandelijkse basis samen om te spiegelen, om ervaringen te delen en vooral om te leren van elkaar. Er heerst een echte verbondenheid onder de mannen omdat iedereen dezelfde taal spreekt en de gedeelde ervaringen voor iedereen zo herkenbaar zijn. 
 
Achilles is ontstaan door de deelnemers van de allereerste mannentraining in 2016 en is in volle groei. We verwelkomen je graag binnen ons netwerk, een brotherhood van mannen die op elkaar kunnen rekenen, zonder vooroordelen, en met als ultieme doel: onze krachten verenigen zodat we samen het hoogste uit onszelf kunnen halen.


 
KOSTEN: Spiegel oefengroep: 10 € p.p. – gelieve ter plaatse en gepast te betalen.


 
.
.
 
VOLGENDE SPIEGELSESSIES

Startdatum
Module
Locatie
 

 
.
.
 
 
School voor Relaties is het geesteskind van Patricia Van Lingen
© School Voor Relaties | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden & Privacy Verklaring | WebDevelopment Novatrix