Gonny Bouwhuis
 
Gonny is 20 jaar geleden opgeleid tot lichaamsgeoriënteerde psychotherapeute bij BodyMind Opleidingen.  Daarnaast is ze opgeleid in verschillende specialisaties.

Sinds 2005 is ze student aan de doorgaande Ridhwanschool.
Sinds 2003 heeft ze haar eigen Praktijk voor BewustzijnsOntwikkeling.

De rode draad in haar werk is het voortdurend focussen op wat in de diepte de drijfveren zijn van het menselijke Zijn. Welke delen zijn aangeboren en dienen versterkt te worden, en welke delen zijn aangeleerd vanuit overleving? Daarachter het tekort vinden en blootleggen in de veiligheid van de therapeut-cliënt relatie is wat haar bezielt.
 
Ze is mateloos geboeid door het proces van het ontstaan van ons ego, onze hechting eraan, onze identiteit daarin, en vandaaruit naar het des-identificeren, het onthechten, op weg naar onze Ware Natuur.
 
Als trainer neemt ze je bij de hand en met mildheid loodst ze je door je obstakels op weg naar jouw bewustwording. Gedreven en tegelijk vanuit rust, in de volle overtuiging dat ze je meekrijgt naar je diepere lagen waar de reset plaats vindt van je vroege programmering?
 
Gonny en Patricia vonden elkaar begin 2018. Na een intensieve periode waarin zij elkaars kennis, ervaring en wijsheid uitwisselden werd het bijna vanzelfsprekend dat zij als trainer voor de School zou gaan werken.
 
Gonny is moeder van een dochter en oma van drie heerlijke kleinkinderen.
 
.
.
 
 
Ontvang ons gratis e-book over bindingsangst en verlatingsangst

e-book aanvragen
 
SCHOOL VOOR RELATIES

 0475 786 470
 info@schoolvoorrelaties.be
 facebook
School voor Relaties is het geesteskind van Patricia Van Lingen
© School Voor Relaties | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden & Privacy Verklaring | WebDevelopment Novatrix