GREET VLAMINGGreet vroeg zich af, na een burn-out in de jaren 90, of er meer was dan haar toenmalige baan als onderwijzeres/logopediste in het bijzonder onderwijs. 

Ja, er was meer! Veel meer! Zij volgde de opleiding tot trainer Emotioneel Lichaamswerk en eenmaal op de weg van bewustzijn volgden nog vele andere trainingen en opleidingen. De opleiding tot therapeut Sexual Grounding was hierin wel de topper. Verbinding van het hart en het geslacht, intimiteit in verbinding, dat werd haar passie. 

Greet Vlaming heeft een warm welkom voor iedereen. Zij biedt een veilige bedding waarin mensen zich snel thuis voelen en hun proces van bewustwording een aanvang neemt. Het leven heeft haar niet onberoerd gelaten. Al deze ervaringen neemt ze mee om in liefdevolle aandacht te zijn bij wat er is. Zij houdt enorm van lachen, humor is een heerlijke kwaliteit van haar. Hierdoor kan de zwaarte lichter worden.

Confrontaties gaat zij niet uit de weg. Benoemen wat er is, duidelijk zijn is voor haar een voorwaarde om te werken. Wel vanuit een open hart en niet vanuit een oordeel. 

Haar grootste ontdekking is, het bewust worden van haar lichaam, dat ze een lichaam heeft en dat het verbonden is met haar hoofd. Het aanwezig zijn in het lichaam, het contact hebben met het lichaam. Kortom de belichaming van alles wat er te voelen is, heeft haar tot een geaarde en authentieke vrouw gemaakt. Het bewonen van haar lichaam en het vertrouwen op de wijsheid van haar lichaam, geeft rust. Vanuit deze rust kan alle lust tot wat dan ook ontstaan. 

Greet heeft drie lange relaties gehad en zij heeft een zoon. Greet heeft veel ervaring met groepen en heeft ook thuis een praktijk.
 
.
.
 
 
Ontvang ons gratis e-book over bindingsangst en verlatingsangst

e-book aanvragen
 
SCHOOL VOOR RELATIES

 0475 786 470
 info@schoolvoorrelaties.be
 facebook
School voor Relaties is het geesteskind van Patricia Van Lingen
© School Voor Relaties | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden & Privacy Verklaring | WebDevelopment Novatrix