Valerie Heugebaert


Van opleiding Sociaal Werker is Valerie heel graag met mensen bezig. Zij heeft er altijd al waarde aan gehecht om van meerwaarde te kunnen zijn voor haar medemens. 

Jaren geleden verliet zij het maatschappelijk werkveld, om haar 4 kinderen te ondersteunen in hun opvoeding. In deze periode overleed de papa van haar kinderen. Na het verwerken van deze klap, vond zij het tijd om aan zichzelf te gaan werken en zo kwam ze bij de School voor relaties terecht. De inzichten die ze hier verkreeg, hebben haar leven ten goede veranderd. Intussen heeft Valerie alle mogelijke modules gevolgd, alsook zowat haar ganse omgeving warm gemaakt om de trajecten van de school te gaan volgen. Ze volgde nadien ook nog een intense cursus emotioneel lichaamswerk.

Haar partner Thierry, ook papa van 4 kinderen, heeft de mannenmodules van de School gevolgd bij Pieter Ruigewaard. Dat zij beiden de weg van persoonlijke ontwikkeling zijn opgegaan, heeft hen enkel maar dichter bij elkaar gebracht en de huwelijksdatum is inmiddels geprikt!


Toen Valerie vernam dat Patricia Van Lingen op zoek was naar een rechterhand, om haar bij te staan in het reilen en zeilen van de school, heeft zij geen seconde geaarzeld. SVR heeft al zoveel voor haar betekend, zij wil heel graag iets terugdoen, opdat zoveel mogelijk
mensen van dezelfde levensveranderende ervaring kunnen genieten. 

Daarnaast voelt Valerie zich als een vis in het water in haar job als Styliste voor haar eigen project “Durf Stralen”. Ze heeft zelf hard gewerkt aan zelfliefde en wil dit heerlijke gevoel van geloven in zichzelf doorgeven aan anderen. Perfectiedrang gooit ze hierbij overboord. Bodypositivity is haar stokpaardje.


Met al je praktische vragen en beslommeringen in verband met jouw traject bij SVR kan je bij Valerie terecht.
 
.
.
 
 
 
SCHOOL VOOR RELATIES

 0475 786 470
 info@schoolvoorrelaties.be
 facebook
School voor Relaties is het geesteskind van Patricia Van Lingen
© School Voor Relaties | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden & Privacy Verklaring | WebDevelopment Novatrix