KOENRAAD DEPAUW


Koen is een sociaal ondernemer, een idealist die graag resultaten boekt. Overdag is hij Algemeen Directeur van Onafhankelijk Leven vzw, een sociale beweging die opkomt voor mensen met een beperking.
Daarnaast geeft hij strategisch advies aan de School voor Relaties en andere projecten waarvan hij gelooft dat ze maatschappelijk een grote vooruitgang kunnen realiseren.

Met zijn partner en hun twee kinderen woont hij, samen met 50 anderen, in Cohousing Vinderhoute: 'it takes a village to raise a child'.
Na Cohousing Vinderhoute legt Koen de basis voor nog heel wat andere Cohousingprojecten in Vlaanderen.

De ontwikkeling van de verschillende organisaties en projecten in zijn leven dwongen Koen ook te kijken naar zichzelf. Na een moeilijke periode en verschillende coachingstrajecten kwam hij bij de School voor Relaties terecht. Daar leerde hij te vertragen en milderen, maar ook meer te voelen.

Koen trouwde recent met zijn levenspartner en de moeder van zijn kinderen.

In de School voor Relaties is hij de strategisch manager van Patricia met maar één doel: de lessen en ervaring die hij zelf meemaakt in de SVR mogelijk maken voor veel meer mensen.

E-mail : koen@schoolvoorrelaties.be
Tel. / Gsm : 0476642849


 
.
.
 
 
Ontvang ons gratis e-book over bindingsangst en verlatingsangst

e-book aanvragen
 
SCHOOL VOOR RELATIES

 0475 786 470
 info@schoolvoorrelaties.be
 facebook
School voor Relaties is het geesteskind van Patricia Van Lingen
© School Voor Relaties | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden & Privacy Verklaring | WebDevelopment Novatrix