Sofie Vandenberghe
 
Voor Sofie is samen-werken met mensen een passie die haar constant in de ban houdt. Aanvoelen vanuit haar hart, begrijpen vanuit het hoofd en individuen helpen ontwikkelen, dat is waar ze sinds het begin van haar loopbaan mee bezig is als onderzoeker, Trainer Coach en groepsbegeleider. Vanuit haar sterke overtuiging dat in ieder mens de kracht en het potentieel tot ontwikkeling schuilt, helpt ze hen op een duurzame manier te doen groeien en te sterken in verbinding met zichzelf en hun omgeving.
 
In 1996 studeerde ze af als organisatiepsycholoog aan de VUB en vervolledigde dit nadien met opleidingen in o.a. Coaching, Systeemtherapie, Transactionele Analyse en Sexual Grounding Therapy®. 
 
Haar zelfontwikkeling en analytische geest in combinatie met een intrinsieke levensvreugde, helpen haar om positieve focus te houden op de uitdagingen van het leven. Haar liefdevolle relatie met zichzelf, haar 3 dochters en zachte-kracht-man vormen haar basis.
 
In 2012 zette Sofie haar eerste stappen in de School voor Relaties, het mooiste cadeau ooit dat ze aan zichzelf deed. Jaren later is de School nog steeds deel van haar leven. Ze heeft er haar missie van gemaakt om wat ze daar leerde, te delen met vele andere vrouwen en hen te helpen in hun zoektocht naar liefdevolle verbinding. Dat doet ze door de vrouwentrainingen te verzorgen in Leuven en Brussel. Sofie werkt zowel in het Nederlands als in het Frans en Engels.


Sofie is trainer bij volgende events

Startdatum
Module
Locatie
 

Dinsdag
03-03-2020
KONINGSTEEN
1880 - Kapelle-op-den-Bos 
 
.
.
 
 
Ontvang ons gratis e-book over bindingsangst en verlatingsangst

e-book aanvragen
 
SCHOOL VOOR RELATIES

 0475 786 470
 info@schoolvoorrelaties.be
 facebook
School voor Relaties is het geesteskind van Patricia Van Lingen
© School Voor Relaties | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden & Privacy Verklaring | WebDevelopment Novatrix