William Wilson

is vanaf 2008 bij Phoenix Opleidingen in Nederland werkzaam geweest als trainer/coach/therapeut. Op het vlak van relaties, intimiteit en seksualiteit brengt hij een unieke combinatie van Systemisch Werken, Lichaamswerk en Sexual Grounding.
Lees meer…
 
Met vele jaren ervaring in het management advies en in organisatie ontwikkeling, is hij ook betrokken bij leiderschaps- en teamontwikkelingstrajecten. William werkt nu vanuit zijn eigen praktijk in Utrecht.
 
In zijn jeugd kent William een zeer afwezige vader. Vanaf ongeveer dertig jarige leeftijd heeft hij het mannelijke aspect in zichzelf diepgaand onderzocht en geïntegreerd. Met de oprichting en het begeleiden van doorlopende mannengroepen heeft hij zichzelf en vele andere mannen een stevige basis verschaft voor doorlopende ontwikkeling.
 
Vanuit deze basis verzorgt William binnen de School voor Relaties de mannentrainingen.

Zijn stijl als begeleider kenmerkt zich als open en direct, warm en betrokken, met diepgang, lichtheid en humor. Zijn motto in ´t relateren luidt: ´Liefhebben is een werkwoord dus met wat werk, kan liefde en lust (weer) stromen.´

William is getrouwd met Johanneke en samen hebben zij vier kinderen; twee uit huis studerenden (dochter en zoon) en twee thuiswonende meiden.

Je kan William contacteren via william@schoolvoorrelaties.be of op +31 613907311.


William is trainer bij volgende events

Startdatum
Module
Locatie
 


Vrijdag
31-03-2023
Relateren doe je zo - basis - MRR8
relateren doe je zo - basis | mannen
Wiliam Wilson
Compagnie Bougie
9090 - Melle

Vrijdag
15-09-2023
Relateren doe je zo - vervolg - MRV5
relateren doe je zo - vervolg | mannen
Wiliam Wilson
Compagnie Bougie
9090 - Melle

 
.
.
 
 
School voor Relaties is het geesteskind van Patricia Van Lingen
© School Voor Relaties | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden & Privacy Verklaring | WebDevelopment Novatrix