In dochterschap

In dochterschap | Trajecten voor vrouwen |

Persoonlijke relaties verbeteren - School voor relaties

In dochterschap | Trajecten voor vrouwen |

Het verhaal van mij en m’n vader is nogal complex… Als klein meisje kon ik best nog wel bij hem terecht. Vanaf mijn puberteit werd het een compleet ander verhaal… Mijn vader werd emotioneel onbereikbaar en stond niet in zijn kracht om voor mij te zorgen en om me te beschermen. Dat heeft meer gevolgen gehad dan ik had gedacht… ook in mijn relatie tot mannen.

Lange tijd heb ik mijn gevoelens rond mijn vader wat verdrongen. Via diverse trajecten die ik zelf doorlopen heb en nadien voor andere vrouwen geassisteerd, heb ik de wonde die ik meedroeg over mijn vader (hij is al lange tijd overleden) alsnog intern -en postuum- kunnen helen.

Intussen heb ik vrede met hem. Meer zelfs, ik heb het deel van hem dat mooi en goed was, weer kunnen zien, voelen en internaliseren. Sindsdien voel ik me vrijer, speelser ook…
Gelukkig maar, want zolang je denkt dat een van je ouders slecht is, denk je deep down dat je ook niet ok bent, je bent genetisch immers 50% van je beide ouders.

Sommige vrouwen hebben hun papa daarentegen op een ‘pied de stalle’ staan. Hij kan niks fout doen en wordt geïdealiseerd. Ook dat heeft gevolgen, bijvoorbeeld kan bij deze vrouwen geen enkele man tippen aan haar papa, wat ook relationele problemen oplevert.

Ik voel me helemaal klaar om andere vrouwen, ook dochters, als trainer verder te gaan ondersteunen in hun proces rond hun vader. Ik heb gezien en gehoord hoeveel pijn daar zit bij dochters.

In de vernieuwde module ‘Vaders en dochters’, die nu ‘In dochterschap’ heet, ben je welkom zodra je ‘In Vrouwelijkheid 2’ hebt gevolgd.

Gedurende 3 dagen kan je met dit thema aan de slag. Ik breng voor deze module 4 goed gegronde en ervaren mannelijke assistenten mee, mannen die ik hierin helemaal vertrouw en waar ik al eerder mee heb samengewerkt. Zij zullen in de oefeningen en structuren de rol van ‘ideale vader’ opnemen, zoals het altijd al geweest is in deze module.

Lieve vrouw, wat heb jij uit te zoeken met je vader?

Liefs Valerie

Jouw investering 999 euro

}

3 daagse training

€999

Inschrijvingen gebeuren via de Trainin app.

Betaling gebeurt online.

Wens je in meerdere keren te betalen of ontvang je graag een factuur?
Dit kan. Stuur ons een mailtje vóór je inschrijft.