In vrouwelijkheid 1

In deze module bewandel je de vrouwelijke weg waarbij je van het hoofd naar het hart afdaalt. De hart energie staat centraal.

Na de beide modules van ‘Relatie transformatie’ kan je verder ontwikkelen in je vrouwelijke kracht, telkens tijdens een lang weekend (3 aaneensluitende dagen) met 20 uren training.

Van het hoofd naar het hart

In onze huidige maatschappij wordt er veel gevraagd van vrouwen. Zowel privé als professioneel zouden we ons voortdurend moeten bewijzen. Om alles aan te kunnen, richten we onze energie te vaak naar buiten met als uiteindelijk gevolg dat we verharden. Het hart met een t wordt hard met een d.

In de training ‘In Vrouwelijkheid I’ leer jij je vrouwelijke en mannelijke energie meer in balans te brengen, waardoor je opnieuw verbinding krijgt met je authentieke bron. Hierdoor zal je in al de rollen die jij vervult, als partner, moeder, dochter, vriendin, medewerkster, leidinggevende … zowel je zachtheid als je kracht naar buiten kunnen brengen!

Je bewandelt samen met je zusters de vrouwelijke weg en we nemen je mee op een leerrijke tocht van inzichten en oefeningen. De hart energie staat centraal waardoor:

  • Je hart zich meer opent en je liefdevoller in het leven staat zonder verlies aan kracht
  • Je authentieker bent
  • Je beter kunt creëren wat jij wilt
  • Je meer open staat voor anderen
  • Je thuiskomt bij jezelf

Je ervaart hoe belangrijk het is om je als vrouw te verbinden met andere vrouwen. Vrouwen kunnen elkaar de bevestiging geven die we vaak zo wanhopig zoeken bij onze partner. Een krachtige vrouw is zich bewust van haar schoonheid en heeft haar partner niet nodig om eigenwaarde te geven. Te midden van de vrouwen leer je dat de vrouwelijke weg niet onderdanig, koket of manipulatief is, maar de bijzondere kracht van waardigheid bezit. Waardigheid is de essentie van je vrouw-zijn en laat je ontluiken als een bloem die tot bloei komt.

Ook deze module is interessant voor zelfstandigen en bedrijven. Hierin gaan we nog dieper in op de communicatievaardigheden op de werkvloer, met als hoofddoel een antwoord te vinden op de vragen:

  • Hoe krijg je je authenticiteit op de werkvloer gelijk aan privé?
  • Hoe kan je als vrouw jouw ambities waarmaken op het werk , zonder daarbij te verharden?
  • Hoe kan je je vrouwelijke eigenschappen verder ontwikkelen, zonder op tafel te moeten slaan en zonder medelijden te moeten opwekken?
  • Hoe behoud je de balans tussen mannelijke en vrouwelijke kracht?

Tijdens een lang weekend van 3 dagen (20 uren training) ontdek je hoe je jouw vrouwelijke kracht in alle zachtheid kan ontplooien.

Prijs: €999

}

3 aansluitende dagen

Dag 1: 11u tot 17u (1u pauze)
Dag 2: 10u tot 17u (1u pauze)
en van 19u tot 22u

Dag 3: 10u tot 17u (1u pauze)

€999

Inschrijvingen gebeuren via de Trainin app.

Betaling gebeurt online.

Wens je in meerdere keren te betalen of ontvang je graag een factuur?
Dit kan. Stuur ons een mailtje vóór je inschrijft.