Of je nu wel of niet in een liefdesrelatie zit, relateren begint altijd met jezelf. Is de relatie met jezelf in balans, dan is blijven staan in een liefdevolle verbinding met de ander de volgende stap.

Bijna iedere relatie begint met verliefdheid. Je zit op een roze wolk en alles aan je nieuwe liefde is perfect. Je wilt dag en nacht met diegene samen zijn. De seks is vaak geweldig en opwindend. Het is een prettige vorm van psychose. Na enige weken of zelfs maanden land je weer op aarde. Na de eerste stevige ruzie, vraag je je af: komt dit wel goed? Is het echt de ware? Oké, laten we het nog even volhouden.

Veel mensen besluiten na enige maanden of 2 tot 3 jaar om de relatie te beëindigen, nemen het verlies, rouwen een paar weken, totdat de volgende prins of prinses op het witte paard langs komt rijden.

Anderen besluiten om toch maar bij elkaar te blijven, stichten een gezin maar de passie verdwijnt. De relatie ontwikkelt zich tot die van broer en zus, of die van het gezamenlijke ‘bedrijf’ dat het huishouden runt.

Hoe doorbreek je dit patroon?

Of hoe zorg je ervoor hier bij voorbaat uit te blijven? Hoe zorg je ervoor dat je ook alle imperfecties van je (toekomstige) partner leert nemen zoals ze zijn? Want alleen als je een ander neemt zoals hij /zij werkelijk is, is er ruimte voor een duurzame, vervullende relatie. Hoe onderhoud je de intimiteit en seksualiteit in de relatie?

In de training werken we aan het zichtbaar maken van de patronen die jij hebt ontwikkeld in de relatie met je (toekomstige) partner en jou weghouden van werkelijke verbinding?

We werken in deze module onder andere met de volgende thema’s:

  • Afstand en nabijheid
  • Autonomie versus symbiose
  • Boodschap van de ouders over intimiteit en seksualiteit
  • Beschikbaar zijn zonder zorgen
  • Overgave en passie

Tijdens een lang weekend van 3 dagen (20 uren training) ontdek je hoe je kan verbinden zonder jezelf te verliezen.

Opgelet: Om aan deze training te kunnen deelnemen moeten vrouwen minimaal ‘In Vrouwelijkheid (vervolg 1 en 2)’ gevolgd hebben en mannen minimaal ‘In mannenkracht’.

Prijs: €1.199 p.p.

Relatieproblemen aanpakken

Groeien in je relatie betekent allereerst uitzoeken wat het probleem is, wat de knelpunten zijn. We pakken samen de oorzaken aan (therapie) en werken naar oplossingen en mogelijkheden (coaching).

Het belangrijkste punt hierbij is het creëren van een win-win situatie waarbij beide partners bereiken wat ze willen om een goede relatie te ondersteunen.

Bovendien is het heel belangrijk om het principe te onthouden: je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen levensgeluk, en daarnaast ben je gezamenlijk verantwoordelijk voor je relatie en in geval van kinderen voor hun opvoeding.

Relatietherapie en coaching

Voor relatietherapie en – coaching, kom je samen met je partner, zus, vriend, of diegene waarmee je relatie volgens jou/jullie beter kan. Samen volg je dit traject, waar elk verantwoordelijkheid neemt voor jouw aandeel in de relatie.

Op de kennismakingssessie zijn (liefst) beide partners/personen aanwezig. Tijdens dit gesprek kijken we ook naar welk traject het best past bij jullie. Dat kan bijvoorbeeld inhouden dat er eveneens een aantal afzonderlijke sessies zijn.

Versterk je relatie

Relatietherapie kan ook preventief werken. Heel wat afspraken worden bewust als onbewust gemaakt. Hoe ga je op een dieper niveau met elkaar om? Hoe communiceer je binnen de relatie? Hoe los je problemen gezamenlijk op? Hoe zorg je dat de energie in de relatie blijft stromen?

Voor mannen

5, 6 en 7 juli 2024

Voor vrouwen

5, 6 en 7 juli 2024 VOLZET

Schrijf je in op de wachtlijst.

Wachtlijst In verbinding
Naam
Naam
De gegevens die je ons nalaat zullen enkel gebruikt worden om je op de hoogte te houden van nieuwe data voor onze sessies. Wens je ook onze nieuwsbrief te ontvangen?
}

Avond- of dagtraining

  • Lang weekend van 3 dagen (20u)

€1.199 p.p.

Inschrijvingen gebeuren via de Trainin app.

Betaling gebeurt online.

Wens je in meerdere keren te betalen of ontvang je graag een factuur?
Dit kan. Stuur ons een mailtje vóór je inschrijft.