Individuele begeleiding

Kies voor diepgang in je eigen persoonlijk ontwikkelingsproces

Geïnteresseerd in een individueel begeleidingstraject?

Wanneer je kiest voor een individuele begeleiding, kies je voor extra diepgang in je ontwikkelingsproces.

Tijdens deze sessies keren we steeds terug naar de relatie die je met jezelf hebt. We onderzoeken de wijze waarop je met de uitdagingen van het leven omgaat en waar de basis voor je ’voorkeursgedrag’ is gelegd. Daarbij gaan we bijna altijd terug naar je gezin van herkomst.

Door onze niet-alledaagse benaderingswijze prikkelen we je om op een andere manier naar jezelf te kijken. De relatie die je met jezelf hebt, is immers de basis van hoe je relateert met anderen. Daarnaast dagen we je ook uit om je omgeving en vraagstukken vanuit een nieuw perspectief te bekijken.

Samen onderzoeken we de problemen die steeds terugkeren binnen je relaties. Nadien leer je andere manieren ontdekken om problemen op een meer constructieve manier aan te pakken.

Naast de modules van de school, is er ook mogelijkheid voor een individuele begeleiding.
Samen gaan we voor het optimale leven. Dat wil zeggen, door oorzakelijk te werken, gaan we samen op zoek naar jouw innerlijke geluk en balans. Zodat je energetisch, gelukkig en vooral liefdevol in het leven kan staan. Het innerlijke geluk vinden, je innerlijke kracht, maakt het leven zoveel lichter en aangenamer wat dan ook weer een gunstig effect heeft op je relaties, die met jezelf en zeker met anderen.

Boek jouw sessieContacteer Sylvia

Hoe werken wij?

Neem contact met ons op voor een eerste sessie.

Na deze sessie heb je een duidelijk inzicht over de oorzaak en in bijna alle gevallen ben je klaar om aan de oplossing te werken. Uiteraard ben je vrij om het bij die ene sessie te houden.

Vooraf is het moeilijk te bepalen hoeveel sessies er nodig zijn. Dit is afhankelijk van jouw wens, de problemen en de oorzaken. Sommigen hebben voldoende aan 3 tot 5 sessies.

Zowel individuele begeleiding als begeleiding voor koppels

Ook als koppel kan je bij ons terecht. 

Praktische afspraken:
Indien je verhinderd bent voor een sessie, dan kan je jouw therapeut steeds tot 48u op voorhand contacteren voor het verplaatsen van de afspraak.
Ben je even te laat, ook dan vragen we om ons een seintje te geven.