Intimiteit en 
seksualiteit

Relateren binnen een duurzame, vervullende relatie gaat (ook) over intimiteit en seksualiteit.

Hoe zit dat bij jou in jouw relaties? Wat betekent intimiteit en seksualiteit voor jou? Ga je één van beiden uit de weg, of ben je verder dan je had verwacht in het toelaten van je verlangens? En hoe geef je die dan, binnen je relaties(s), vorm en inhoud? Kun jij je vrijuit bewegen in dit gebied?

Intimiteit en seksualiteit is altijd en overal. Niet alleen in je intieme relatie maar ook op je werk en in het leven van alledag. Seksuele energie is de ultieme scheppende energie. Jij bestaat bij de gratie van het feit dat je ouders seks hebben gehad. Daar ben jij uit ontstaan. Hoe kun je die levensenergie vol inzetten voor dat wat belangrijk is in jouw leven?

Tijdens deze module ga je op ontdekkingsreis. Je gebruikt de bedding van de groep mannen om na te gaan hoe het thema relateren; intimiteit en seksualiteit voor jou leeft en wat er nodig is hier nog meer contact mee te maken. Waar ligt jouw verlangen en wat houdt je tegen? Van waaruit kun je contact maken met de ander en waar is het nog te eng, te spannend? Hoe ga je om met je grenzen? Hoe maak je contact, hoe ga je in verbinding, terwijl je ook je eigen plek weet te behouden?

Prijs: €

=

Seksualiteit en intimiteit

Inschrijvingen gebeuren via de Trainin app.

Betaling gebeurt online.

Wens je in meerdere keren te betalen of ontvang je graag een factuur?
Dit kan. Stuur ons een mailtje vóór je inschrijft.