Lectuur

Leestips

Leeg, angstig, misnoegd, jaloers, zoekend naar die innerlijke rust. Ben jij dit? Ik was dat. Stop, het is genoeg, niet meer wenselijk noch nodig…Inzichten die meteen veranderen.

Hoe gelukkig ben jij? Een score op 10? En dan heb ik het over het echte, diepe, innige, rustige, in balans zijnde gelukkig zijn? Ik was ooit voor heel lang een 3 op 10. En maar blijven zoeken naar dat geluk. Ik voelde leegte, angsten, spanning, een knagend gevoel dat er toch meer moest zijn dan dat? Nu ben ik merendeels van de tijd een 10 op 10 in balans en gelukkig. Hoe ik dat deed? Wel met een paar inzichten die ik heel graag met je deel!

Ik neem je mee op mijn persoonlijke reis om tot het optimale leven te komen, een leven met innerlijke rust, een emotionele balans, een leven waarin je innig gelukkig bent.
Als therapeut en bezieler van de School voor Relaties heb ik kennis en ervaring, als leerkracht kan ik alles op een begrijpbare manier uitleggen, of dat tracht ik zo goed mogelijk te doen. Het hoeft helemaal niet moeilijk en zwaar te zijn!
In het boek geef ik enkele levensveranderende inzichten die jouw leven volledig van koers kunnen doen veranderen. Ik probeer je in het boek op begrijpbare wijze naar een goede balans en een innerlijke rust te begeleiden. 

Wil je mijn boek ‘De kleine gids naar het optimale leven’ bestellen?

Klik door naar ons online platform, laat je gegevens na, betaal, en wij bezorgen jou snel jouw nieuwe en verrijkende lectuur!