(basis 1 & 2)

Werk aan jouw (liefdes)relaties en leer hoe je deze kan versterken. De juiste weg om al jouw relaties te verbeteren.

Door deze module te volgen, heb je een goede basis om met je partner te kunnen werken aan het versterken van je relatie. Dit blok sluit goed aan op ‘Relateren doe je zo voor vrouwen’. Ook als je momenteel geen (liefdes) relatie hebt, is dit een uitstekende training om al jouw relaties in het algemeen te optimaliseren.

In tweemaal 2 dagen met 24 uren training en tussendoor 2 extra oefenavonden werken we aan praktische communicatietechnieken en persoonlijke inzichten, die je onmiddellijk kan toepassen in je leven en dit zowel op het wek als in de privésfeer.

Tijdens deze 2×2 daagse training werken we aan praktische communicatietechnieken en persoonlijke inzichten, die je onmiddellijk kan toepassen in je leven: zowel op het werk als in de privésfeer. Daarmee help jij jezelf en de mensen rondom jou; je schept eigenhandig een wereld vol kracht, liefde en wederzijds respect. Door deze module te volgen, heb je een goede basis om met je partner te kunnen werken aan het versterken van je relatie. Deze training sluit goed aan op Relateren doe je zo voor vrouwen. Ook als je momenteel geen (liefdes) relatie hebt, is dit een uitstekende training om de relatie met jezelf – en daardoor al jouw relaties – te optimaliseren.

In deze module werken we met de volgende vragen, die telkens op jou persoonlijk worden toegespitst:

  • Waarom heb je de partner die je hebt of waarom heb je geen partner?
  • Waarom kom je steeds dezelfde patronen tegen in relaties?
  • Wat houd je tegen een liefdevolle relatie te creëren?
  • Waar komt je eventuele bindings– en/of verlatingsangst vandaan?
  • Hoe kun jij je communicatie in je relatie(s) verbeteren?
  • Wat te doen als je het gezaag beu bent?

Met pakkende en boeiende oefeningen en technieken zet je een grote stap in je proces om vastgeroeste patronen te doorbreken. Je leert op een volledige andere manier kijken naar jezelf en naar de manier waarop je met anderen relateert.

Tijdens een 2 x 2 dagen (24 uren training) leg je de basis om met meer stevigheid in je relaties te staan.