Wie zijn we?

Eén team

Wij samen, Sylvia, Valerie, Natasha, Sophie, Patricia en Carl vormen het team achter School voor Relaties. Met onze kennis en ervaringen helpen we jou op naar een mooiere ik. We hopen je snel te mogen verwelkomen maar leer ons hieronder alvast beter kennen.

Ons team groeit!

Wil jij ook mensen helpen tot inzicht en zelfkennis? Contacteer ons, misschien sta jij weldra ook op deze pagina.

Hallo, ik ben Sylvia,

geboren in 1982 en wakker geworden in 2015. Ik ben oorspronkelijk leerkracht van opleiding maar in 2015 veranderde er heel wat in mijn leven. Ik werd bewust van het feit dat niks in mijn leven liep zoals het hoorde te lopen. Het stroomde niet. Mijn relatie niet, mijn relatie met mijn kinderen niet, mijn relatie met mijn collega’s niet, ik deed mijn werk niet meer graag, ik was moe. Obese en ongelukkig in mijn vel…

Ik werd wakker. Ik werd me ervan bewust. Dus, het was tijd voor verandering. In de eerste plaats wou ik scheiden. Dat ging al veel oplossen, dacht ik toen. Maar ik leerde gaandeweg dat ik eerst geluk in mezelf moest terug vinden en dan pas kon ik zelf liefde geven. Ik begon aan mijn 5 jarige zoektocht naar innerlijke rust en balans. Ik schreef al mijn lessen op en zo kwam mijn boek “De kleine gids naar het optimale leven” tot stand. In die jaren schoolde ik me ook volledig om tot therapeut en coach. Aangezien ik alles zelf doormaakte, van ongeleid projectiel tot rock bottom, van geen uitweg meer zien en willen scheiden tot innerlijke rust en in balans komen (ook in mijn relaties), kan ik mezelf zonder gène ook ervaringsdeskundige noemen.

Ik begrijp dus als geen ander wat het is om helemaal vast te zitten. Ik was ziekelijk jaloers, emotioneel helemaal onbeschikbaar voor mijn partner en kids… wat ben ik blij dat ik daar vanaf ben. Dankzij de School voor Relaties, die mij jaren terug inzichten gaf die mijn leven compleet veranderde! Vandaar dat ik de School heb overgenomen. Té waardevol om verloren te laten gaan.

Valerie Heugebaert

Wie is Valerie Heugebaert? Sensuele vrouw, partner, (plus-)mama van 8 jonge mensen, levensgenieter, mobilhomereizigster,…

Als lichaamsgericht therapeut bij ‘Durf Stralen’ zijn mijn specialisaties stress en relaxatie, vrouwelijke seksualiteit en het begeleiden van koppels uit nieuw-samengestelde gezinnen.

Bij School voor Relaties verzorg ik met liefde en passie In Vrouwelijkheid 1, In Vrouwelijkheid 2, In Sensualiteit en In Dochterschap en ook de ‘gemengde’ module In Verbinding. Ik zie je daar!

Natasha Nuyttens

Mijn naam is Natasha Nuyttens, een energieke spring-in-het-veld!

Ik ben de trotse eigenares van Dansstudio Flex en werk als personal trainer bij Studio Samen waar ik ook de groepslessen geef. Daarnaast steun ik Sylvia bij de administratie van de School voor Relaties.

Wanneer ik even niet bezig ben met bewegen of werken, vind je me buiten in de natuur of verdiep ik mij in energetische kennis en ervaringen.

Sophie Peperstraete

Sophie Peperstraete, jouw trainster van de modules “Relatie transformatie” voor vrouwen. Bij mij groei je in alle veiligheid op je reis naar je zelfontdekking. Ik leer je spiegelen en verbindend communiceren.

Mijn interesse en expertise ligt vooral in emotioneel lichaamswerk, psychoseksuele ontwikkeling en traumaheling.

Naast de School vind je me terug in mijn eigen praktijk Aluma Luna, in de natuur of op de dansvloer.

Patricia van Lingen

Patricia van Lingen richtte de school op in 2010.

Ze was jarenlang op zoek als relatietherapeut naar
de sleutel tot een liefdevolle relatie.
Tot ze ontdekte dat die in jezelf ligt.
Want pas als je zelf in balans bent,
kunnen je relaties in balans komen.

Zo ontwikkelde ze het groeitraject binnen de school.

Carl Sanders

Mijn naam is Carl Sanders. Hoewel mijn opleidingen hebben bijgedragen aan mijn groei, beschouw ik ze niet als mijn identiteit. Ze hebben me geholpen mijn authentieke zelf te vinden, wat mijn levenspad bepaalt.

Mijn passie ligt in gezondheid en bewustzijn, wat ook mijn eigen levenswijze weerspiegelt. Als transformatiecoach ben ik zeer enthousiast en gepassioneerd wanneer ik mensen begeleid op hun ontdekkingsreis naar zelfontdekking en groei. Mijn aanpak biedt een veilige omgeving om jezelf te verkennen en je volledige potentieel te ontdekken. Ik zie mezelf als een gids die je uitnodigt om je innerlijke kompas te volgen.

Door het delen van tools, inzichten en begeleiding, help ik je obstakels te overwinnen en de beste versie van jezelf te worden. Samen herschrijven we persoonlijke verhalen om beperkende overtuigingen om te zetten in kansen.

Als het 99% de ander zijn schuld is,

wat is dan jouw 1%?

 

De kleine gids
naar het optimale leven

Je relatie in balans
Sylvia Declerck

Meer over het boek?

Klik door

(klik om te vergroten)

Bestel het boek

Wil je het boek 'De kleine gids naar het optimale leven' bestellen? 

Klik door naar ons online platform, laat je gegevens na, betaal, en wij bezorgen jou snel jouw nieuwe en verrijkende lectuur!