Inspiratie - Nieuws & Blog
 
 
.
.
 

School voor Relaties

PSYCHOLOGIES Magazine - Wat vrouwen willen maar nooit vertellen


E en relatieboek voor mannen. Het is op z’n minst een uitdaging. Mannen hebben immers de hardnekkige reputatie dat ze geen grote praters zijn en al helemaal geen nood of zin hebben om hun eigen (toekomstige) relatie onder de loep te nemen. Laat staan om daar uitgebreid over te converseren. Larie en apekool, meent Gigi Sage. ‘Mannen doen vaak alsof dat hele relatiegedoe hen niet interesseert maar in realiteit zijn ze er evenzeer mee bezig als vrouwen. Ze zijn nieuwsgierig en willen net zo goed weten waarom sommige relaties telkens weer fout lopen.’ Handige trucjes en oppervlakkige casanovatips komen er niet aan te pas. Met dit boek wil Sage mannen een nieuwe taal aanleren. ‘Ik wil hen leren begrijpen hoe vrouwen in elkaar zitten en hoe mannen hun vaardigheden daarop kunnen afstemmen. We moeten elkaars taal leren spreken.

Want hoe beter we elkaar begrijpen, hoe harmonieuzer onze relaties zullen zijn. We verliezen zo veel tijd door ons druk te maken over onbenulligheden en dat is gewoonweg zonde en nergens voor nodig.’ Om dat euvel voortaan de wereld uit te helpen schreef Sage Wat vrouwen niet aan mannen vertellen. Geen theoretisch gepalaver, wel een eenvoudige handleiding die je leven gemakkelijker en liefdevoller zou moeten maken. ‘Het boek is opgebouwd als een stappenplan. Als zij dit zegt en ik dat doe dan krijgen we resultaat X. Simpele en rechtlijnige instructies, praktisch en to the point. Geschreven op maat van mannen dus.’ Maar is die Amerikaanse aanpak ook op maat van de Vlaamse man (én vrouw) geschreven? Relatietherapeute Patricia f van Lingen oordeelt.

Wat vrouwen willen maar nooit vertellen‘.

geschreven op 15-06-2012

 
 
.
.
 
 
School voor Relaties is het geesteskind van Patricia Van Lingen
© School Voor Relaties | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden & Privacy Verklaring | WebDevelopment Novatrix