Inspiratie - Nieuws & Blog
 
 
.
.
 

Nieuwsbrief Juni 2018


EDITORIAAL

[Patricia van Lingen]

Liefste lezeres,
Liefste lezer,

Vandaag geef ik het woord aan Pieter. 
Pieter Ruigewaard. 

Pieter geeft de trainingen binnen het mannenluik en hij doet dat fantastisch. Vanuit de School voor Relaties zijn we ontzettend trots dat we kunnen samenwerken met Pieter. We hebben elkaar ontmoet via Maya, de vrouw die ik in de vorige nieuwsbrief aan jullie voorstelde. 

Ik ben echt heel blij dat we met de mannentrainingen iets voor de mannen kunnen doen nu, na al die jaren. En dat we Pieter hebben gevonden, ik vind hem een echte toptrainer. 

Pieter en ik werkten intensief samen om vanuit de School voor Relaties de mannentrainingen vorm en inhoud te geven, en op dit moment werken we samen aan de gemengde trainingen (meer daarover vertel ik je graag in een volgende nieuwsbrief). Bij dat samenwerken tussen ons beide is het heel zichtbaar hoe je vanuit het vrouwelijke en het mannelijke bijdraagt, en tot iets komt dat echt een verschil maakt. Het is samen zoeken en soms ook met vallen en opstaan elkaar ‘ontmoeten’. Net als in iedere relatie vergt dit aandacht en bereidheid om te spiegelen.

Volgende week organiseren we onze volgende gratis kennismakingsavond, waarop je mij en Pieter, en een aantal personen die de trainingen al gevolgd hebben, zal ontmoeten. Zo kan je met ons en onze aanpak kennismaken. Er zijn ook mannen en vrouwen die de trainingen al gevolgd hebben. Hen of ons vragen stellen kan je tijdens de workshop of nadien persoonlijk. 

Ik hoop jou alvast te mogen ontvangen!
Graag tot dan,

Patricia 

PS: Ik beloofde jullie nog nieuws over de verschijningsdatum van het spiegelboek: gisteren hoorde ik dat het waarschijnlijk zal verschijnen rond februari 2019!

PS: Ik hoorde dat de voorbije Spiegelavonden top waren. Blij dat jullie blijven spiegelen!!!!
 

Heel binnenkort zijn er nieuwe spiegelsessies. Schrijf je hier alvast in.
 
GRATIS INTRODUCTIE-AVOND

Al een aantal BV's hebben hun weg gevonden naar de trainingen van de School voor Relaties, en nog zoveel meer mannen en vrouwen.. 

Wil je wel eens weten waarover dit nu allemaal gaat? 
Ben je nieuwsgierig of dit ook iets voor jou zou zijn? 
Doe hieronder de test.. 

Antwoord jij JA op minstens 2 van deze vragen? 

Wil je beter leren communiceren in elke relatie, zowel privé als professioneel? 
Durf je het aan om jouw patronen te doorbreken? 
Wil je vanuit je hart gaan voor je werkelijke dromen? 
Wil je het hoogste uit jezelf halen? 

Voor mannen en vrouwen zoals jou hebben we deze trainingen opgemaakt, waarbij we samen de stappen zetten om jezelf te ontwikkelen tot een niveau die je nooit eerder voor mogelijk had gehouden. 

Vélen gingen je al voor in deze trainingen, en zoals we vaak van hen hoorden achteraf: "Het is het mooiste cadeau dat ik mezelf gegeven heb."

Onze volgende introductie-avond is volgende week, 20 juni in Melle (op 10 minuten van Gent)!
Wacht niet langer, dit is nu je kans.. 
 

Noteer 20 juni in je agenda en schrijf je hier in voor deze gratis workshop!

INTERVIEW MET DE MANNENTRAINER

[Pieter Ruigewaard]

"De bedding vind je in jezelf."


"Dit is een zinnetje die deelnemers aan de training me vaak horen zeggen. Ik geloof er immers in dat mannen zowel hun kracht als hun kwetsbaarheid in zichzelf kunnen terug vinden."
 

VRAAG: Hoe is jouw ervaring met de mannentraining?

"Ik zie het zo: die ochtend van de start van de mannentraining, die vrijdagochtend, komen er 20 individuen binnen, die het allemaal wel spannend vinden, en denken van "o jee, waar ben ik aan begonnen". En op zondag kan je diezelfde 20 mannen eigenlijk al een vriendenclub noemen, mannen die elkaar hebben ontmoet op een diepe laag. 
Het is fantastisch om te zien hoe mannen tijdens zo'n weekend hun eigen stevigheid terugvinden en opnieuw in zichzelf geloven."
 

VRAAG: Waarom geeft Patricia deze training niet?

"Allereerst zitten mannen en vrouwen anders ineen. Wij werken, denken, voelen, doen niet op dezelfde manier als vrouwen. 
Een vrouw pakt de zaken anders aan dan wij, dus hebben we een mannentraining op maat van de mannen gemaakt. Met een eigen ritme (de basistraining duurt meteen 3 dagen, nvdr), met een eigen inhoud, en dus ook met een eigen trainer.  
Zelf heb ik vanuit mijn eigen levensreis best wel wat te bieden. Ik ben al jaren bezig met het begeleiden en inspireren van mannen tijdens trainingen.. 
Ik geloof steevast dat de wereld een stukje mooier en eenvoudiger wordt als er meer mannen zijn die zich herverbinden met hun mannelijke roots en in staat zijn om naast hun kracht ook hun kwetsbaarheid te voelen en uiten. En aangezien Patricia het zelfde bereikt bij de vrouwen, komt het helemaal goed (lacht)."
 

VRAAG: Wat mogen mannen verwachten van de introductie-avond op 20 juni?

"Naast de eerste kennismaking met de School voor Relaties zullen we je een aantal inzichten meegeven, waardoor we hopen je te inspireren om naar jezelf te kijken en jezelf te ontwikkelen tot een dieper niveau.
We zijn er om je vragen te beantwoorden, en ook als je wat meer persoonlijke vragen zou hebben, kan je gerust achteraf bij Patricia of mezelf terecht.
Ik hoop je alvast te ontmoeten op 20 juni!"
 

VRAAG: Heb je nog een boodschap voor de mannen die dit lezen?

In de mannentraining gaan we samen op pad om je met jezelf te verbinden, en om naast je kracht en stevigheid ook je kwetsbaarheid terug te vinden. En dat komt niet alleen jezelf ten goede, maar ook je liefdesrelatie, de relatie met je kinderen, ouders, vrienden en collega's."
 

VRAAG: Hoe kunnen mannen zich inschrijven voor de mannentraining? 

"Je kan je ter plaatse op de introductie-avond inschrijven, maar dat kan ook via de website met de link hieronder."

Neem je plaats in en schrijf je nu in op de mannentraining
 
SPIEGEL VAN DE MAAND

Zoals wel meer gebeurd zijn Katrijn en ik vandaag te laat opgestaan. Net iets te lang in bed blijven liggen. En dan liggen onze kids natuurlijk ook iets lang in “hun nest”. Heerlijk wel, maar op 20 minuten zowel het ontbijt klaarmaken, de brooddozen vullen, de kleren van de kids aankrijgen, tandjes gepoetst en op tijd naar buiten, dat is net te weinig tijd. En dan heb je Ana. Ana laat zich niet opjagen. Ook al moest ze al lang vertrokken zijn naar school. Rustig doet zij haar schoenen aan. Ik erger me blauw. Ana houdt me opnieuw een prachtige spiegel voor. Hoe ik traag ben in het vertragen. Hoe ik haar én mezelf als kritische ouder behandel. Dat zij vrij is en ik niet. Ik zag hem meteen, die spiegel. Ik besloot haar niet op te jagen, maar gewoon lekker ook de tijd te nemen. Lekker traag vandaag.

- Koenraad Depauw -


geschreven op 15-06-2018

 
 
.
.
 
 
School voor Relaties is het geesteskind van Patricia Van Lingen
© School Voor Relaties | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden & Privacy Verklaring | WebDevelopment Novatrix