Inspiratie - Nieuws & Blog
 
 
.
.
 

Nieuwsbrief Januari 2019


EDITORIAAL

Liefste lezeres,
Liefste lezer,
 

De eerste week van het gloednieuwe jaar zit er bijna op. Ook jij zit ongetwijfeld nog boordevol goede voornemens en plannen om van 2019 een succes te maken.

Ikzelf vierde de feestdagen in Costa Rica, samen met m’n zoon. Ver weg van alle drukte heb ik er ook heel wat plannen gesmeed voor de School voor relaties in het komende jaar.

2019 wordt spannend, vol nieuwigheden. Zo word ik voortaan bijgestaan door een nieuwe trainer Sofie, organiseren we ook spiegelsessies op zondag en komen er nieuwe trainingen aan.

2019 wordt prachtig, ik voel het. Maak er ook een onvergetelijk jaar van!
DE SCHOOL TREKT NAAR LEUVEN MET SOFIE

Omdat de School blijft groeien, ging Patricia op zoek naar een extra trainer. Haar keuze viel op Sofie Vandenberghe. 

Zij zette in 2012 haar eerste stappen in de School voor Relaties, het mooiste cadeau dat ze zichzelf ooit schonk.  Sofie wil alles wat ze de voorbije jaren leerde, delen met andere vrouwen en hen zo helpen in de zoektocht naar liefdevolle verbinding. Sofie zal de trainingen in Leuven en Brussel voor haar rekening nemen.

Op 19 maart organiseren Patricia en Sofie samen de allereerste introductie-avond in Leuven. Wil je erbij zijn? Schrijf je dan nu al in.

Sofie geeft ook de basistraining “Relateren doe je zo” in Leuven vanaf 23 april. Er zijn nog plaatsen beschikbaar, dus reserveer alvast je plaatsje.
INTRODUCTIE-AVOND OP 16 JANUARI

Heb je nog geen trainingen bij de School gevolgd en wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Schrijf je dan zeker in voor onze gratis introductie-avond.

Tijdens deze workshop zet je in amper 2 uur tijd de eerste stap naar meer evenwicht in je leven en in je relaties, zowel op privé- als op professioneel vlak.

PS: Ben je al vertrouwd met onze trainingen, deel dan zeker ons facebook-event eens binnen je vriendenkring.


Reserveer je plaats op de 1ste introductie-avond van het jaar

 
NU OOK SPIEGELEN OP ZONDAG

Ook in 2019 gaan we volop spiegelen tijdens de Lilith-oefenmomenten voor vrouwen en de Achilles-bijeenkomsten voor mannen.

De School voor Relaties raadt elke cursist aan om te blijven oefenen en zeker op maandelijkse basis samen te spiegelen, ervaringen te delen en vooral om te leren van elkaar. In beide groepen heerst een grote verbondenheid  omdat iedereen dezelfde taal spreekt en de gedeelde ervaringen voor iedereen zo herkenbaar zijn.
 

Nieuw: dit jaar organiseren we voor het eerst spiegelsessies op zondag. 
Deze gaan door in Mariakerke, in een aparte, knusse ruimte speciaal hiervoor ingericht.  Deze intieme zondagsessies worden beperkt tot maximum 8 à 10 personen.


Schrijf je in voor één van onze spiegelsessies

 
 
MANNENTRAINING "RELATEREN DOE JE ZO" START OP 8 MAART

Wil je meer halen over je privé- en professionele relaties? Wil je graag je ervaring delen met andere mannen?  Tijdens de driedaagse training "Relateren doe je zo" werkt lesgever Pieter Ruigewaard aan praktische communicatietechnieken en persoonlijke inzichten, die je onmiddellijk kan toepassen in je leven.

Met deze module heb je een goede basis om met je partner te werken aan de versterking van jullie band. Maar ook als je momenteel geen (liefdes)relatie hebt, is deze training een aanrader.


Neem deel aan de mannentraining van 8 tot 10 maart.

  

geschreven op 09-01-2019

 
 
.
.
 
 
School voor Relaties is het geesteskind van Patricia Van Lingen
© School Voor Relaties | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden & Privacy Verklaring | WebDevelopment Novatrix