Inspiratie - Nieuws & Blog
 
 
.
.
 

Nieuwsbrief Oktober 2018


Editoriaal


Liefste lezeres,
Liefste lezer,

Nu het najaar terug is gestart, en dus ook onze trainingen, zijn Pieter Ruigewaard en ik meteen van start gegaan met onze eerste gemengde module: Lilith & Achilles.

En kort gezegd, het was fantastisch!
Fantastisch om voor het eerst samen met Pieter een training te geven: we vullen elkaar ongelooflijk goed aan, en het voelde alsof we al jaren samen training geven. Wat op zich alleen al een grote meerwaarde is voor de deelnemers. 
 
Het was ook fantastisch om te zien hoe de deelneemsters en deelnemers (zowel koppels als singles) zich volledig gegeven hebben en hoe er een hele mooie en veilige omgeving ontstond. In een volgende nieuwbrief kan je een paar fragmenten lezen van hoe zij het beleefd hebben én kan je zelf ook inschrijven.

Patricia
LILITH EXTRA 

Ken je Lisbeth Haustraete al?

Lisbeth is 5 jaar geleden in aanraking gekomen bij de School voor Relaties. Eerst als deelneemster, maar met haar jarenlange ervaring als psychologe is ze inmiddels ook de perfecte persoon om de trainingen van Lilith Extra te begeleiden:

- Lilith Extra, het kleine Meisje
- Lilith Extra, In Vrouwelijkheid I
- Lilith Extra, In Vrouwelijkheid II
 
 
Wat houdt Lilith Extra precies in? 
Tijdens deze extra oefenmomenten herhalen we bepaalde structuren die we eerder al tijdens de modules hebben gedaan. Als je immers echt een diepgaande transformatie wil bereiken, is het heel belangrijk om deze structuren eens te herhalen. Op die manier kan je ze nog eens doorvoelen, of kan je misschien zelfs dieper gaan en je verder ont-wikkelen. 

Waarom vind jij de oefenmomenten van Lilith Extra waardevol?  
Deze namiddagen zijn tevens een gelegenheid om naast de modules en de spiegelsessies je verbinding met de School voor Relaties en je zusjes, levend te houden en te versterken. Om zo samen jezelf verder te ont-wikkelen, te helen en te groeien naar een (nog) liefdevollere versie van jezelf!

Dus dames, is het al even geleden dat je In Vrouwelijkheid I of II hebt gedaan? Je zal gegarandeerd opnieuw groeien door de Lilith Extra mee te snoepen.. 

Hopelijk tot snel! 
 
Bekijk hier snel de volgende oefenmomenten van Lilith Extra!
SPIEGELSESSIES 
 

In een vorige nieuwsbrief schreef ik het volgende:

"Spiegelen is niet moeilijk maar het vergt wel discipline en aandacht om het onder de knie te krijgen. Een beetje zoals met autorijden, daarna is het bijna op automatische piloot."

Het is het niet altijd evident om door onze eigen beschermlaag te kijken, waardoor we soms niet diep genoeg kunnen graven naar die spiegel.
 
Net daarom is het goed om regelmatig met anderen te spiegelen. Anderen helpen je om je diepste spiegel te vinden en geven je de steun om daar de verantwoordelijkheid voor te nemen. 
Laat je ondersteunen en laat je inspireren door elkaar.. 
 
 
Noteer snel de spiegelsessies tot eind 2018 in je agenda!
MANNEN, VERENIG U Als je het beste wilt halen uit jezelf en je relaties, zowel privé als in je werk, dan vind je bij de School voor Relaties een plek om te groeien. We zorgen ervoor dat je tot de kern van je bestaan komt, want alleen als je weet wie je bent en wat je belangrijkste drijfveren zijn, kan je duurzaam resultaat behalen. 

Eén op één kunnen wij iemand nooit brengen daar waar onze trainingen iemand kunnen brengen. Het trainingstraject gaat sneller, dieper, intenser en is meer geïntegreerd dan welk individueel proces dan ook.
 
 
Boek SNEL een van de laatste plekjes in de volgende mannentraining!
RELATIETIP VAN DE MAAND
 
Velen van ons leiden een leven dat tot aan de nok gevuld is met prikkels, om nog maar te zwijgen van verplichtingen, dat het bijna ondoenlijk is om even stil te zitten en te niksen, laat staan ontspanning te nemen – al is het maar voor een paar minuten.

Als je écht iets wilt doen, durf je dan eens te vervelen. Want als je je echt durft te vervelen en je je er niet tegen verzet, dan kan er iets anders gebeuren. Gevoelens van verveling kunnen plots veranderen in rust! Veel van onze spanningen en innerlijke conflicten zijn te wijten aan onze drukke, hyperactieve geest. Het lijkt wel of het idee van ‘niets doen’ ons angst aanjaagt. Het mooie van ‘niets doen’ is dat we uiteindelijk – soms met wat doorzetting – kunnen ontspannen, we meer kunnen voelen, onszelf beter opladen. En als we eenmaal opgeladen zijn, dan kunnen we die energie delen.
Mijn liefdestip: Jou alleen of samen eens vervelen!!

 

geschreven op 09-10-2018

 
 
.
.
 
 
School voor Relaties is het geesteskind van Patricia Van Lingen
© School Voor Relaties | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden & Privacy Verklaring | WebDevelopment Novatrix