Inspiratie - Nieuws & Blog
 
 
.
.
 

Nieuwsbrief November 2018


Editoriaal


Liefste lezeres,
Liefste lezer,

Nu de bladeren stilaan van de bomen vallen en de wind wat harder waait, doet de herfst pas echt zijn intrede.

Wist je dat herfst en winter uitgelezen seizoenen zijn om naar binnen te gaan, je even terug te trekken en nieuwe energie op te doen voor de lente? Dit is ook exact wat in de natuur gebeurt als dieren in winterslaap gaan en bomen hun blaadjes verliezen.

Ook ikzelf ben de voorbije weken naar binnen gegaan om mijn TEDx die ik op 8 december in Gent geef, voor te bereiden. Deze presentatie kreeg de titel Flying High and Freely en vindt zijn oorsprong in een confronterende gebeurtenis tijdens één van mijn voorbije trips naar Italië.

Benieuwd? Hou dan zeker je mailbox begin december in de gaten want in onze volgende nieuwsbrief vind je mijn TEDx terug.

Patricia
TRAINING VADERS EN DOCHTERS 

In april volgend jaar start een gloednieuwe training voor vrouwen door Pieter Ruigewaard. Dit is een primeur voor de School voor Relaties.

De afgelopen jaren volgenden honderden vrouwen trainingen bij ons, altijd in groep met andere vrouwen én met vrouwelijke trainers. De relatie met de moeder en de hieraan gekoppelde vrouwenlijn is daarbij uitgebreid aan bod gekomen. Daar is vaak veel klaarheid in gekomen en dat geeft rust en (zelf)vertrouwen.

En ….. hoe zit het dan met de vader?

In deze 3-daagse training gaan we aan de slag met het onderzoek naar de relatie met de vader.

Pieter neemt voor deze training 2 stevige mannelijke assistenten mee, zodat er voldoende mannelijke energie aanwezig is om mee te werken. Daarnaast is er ook een vrouwelijke assistent aanwezig.

 Als je voelt dat het tijd is om ook de relatie met je vader onder de loep te nemen, dan is deze training een uitgelezen kans om daar een flinke stap in te zetten.


Ontdek meer over de training Vaders en Dochters.

 
SPIEGELSESSIES LILLITH EN ACHILLES 
 

Ook in november en december kun je nog komen spiegelen tijdens de Lillith-oefenmomenten voor vrouwen en de Achilles-bijeenkomsten voor mannen.

Met Lillith & Achilles komen we op maandelijkse basis samen om te spiegelen, om ervaringen te delen en vooral om te leren van elkaar. In beide groepen heerst een grote verbondenheid  omdat iedereen dezelfde taal spreekt en de gedeelde ervaringen voor iedereen zo herkenbaar zijn. 

Enige vereiste: je dient de basismodule "Relateren doe je zo" gevolgd te hebben, alvorens te kunnen spiegelen.

 
 Kom nog spiegelen in 2018!
RELATEREN VOOR MANNEN Reeds voor de 8ste keer geeft Pieter Ruigewaard de basismodule "Relateren doe je zo" aan een enthousiaste mannengroep. Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor de training die van start gaat op 7 december. Geïnteresseerd? Lees vooral verder.

Deze intensieve training is bedoeld voor mannen die meer uit het leven willen halen, zowel op werk- als privévlak. Samen met Pieter kom je tot de kern van je bestaan, want alleen als je weet wie je bent en wat je belangrijkste drijfveren zijn, kan je duurzaam resultaat behalen. 

Enkele mannen die reeds deelnamen, getuigen"Tijdens de eerste mannen driedaagse kon ik de zware rugzak die ik jaren meesleepte, openen en samen met Pieter (én Harold én Menno) alle shit erin een plaats geven en (leren) voelen. Dankzij de 2e module vond ik de (eigen) kracht om te kunnen dragen, gegrond te (kunnen blijven) staan op eigen benen en voeten en open voor het nieuwe dat op me afkomt.

Ondertussen en respectievelijk 10 en 7 maanden verder is mijn leven volledig veranderd : zonder verdedigingswal rondom me leef ik bewust, onbevooroordeeld en met mededogen." 

"Pieter wist op een aantal uur tijd een veilige omgeving te creëren waar 12 wildvreemde mannen hun diepste angsten/pijnen/trauma's durfden te delen.

Nooit gedacht dat ik op 3 dagen zoveel over mezelf zou ontdekken, en dat ik met concrete werkpunten zou naar huis vertrekken. Ik sta helemaal anders in het leven sindsdien, en de honger naar verdere persoonlijke ontwikkeling is groot, ik had er al 20 jaar eerder moeten mee in aanraking gekomen zijn!"


 
 Overtuigd? Schrijf je nog snel in voor de mannentraining op 7 december

 

geschreven op 20-11-2018

 
 
.
.
 
 
School voor Relaties is het geesteskind van Patricia Van Lingen
© School Voor Relaties | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden & Privacy Verklaring | WebDevelopment Novatrix