Inspiratie - Nieuws & Blog
 
 
.
.
 

Nieuwsbrief maart 2019


EDITORIAAL

Liefste lezeres,
Liefste lezer,

Het zijn heel spannende tijden voor mij.
Mijn langverwachte boek over spiegelen is binnen 2 weken verkrijgbaar in de handel en uiteraard kijk ik al reikhalzend uit naar jullie reacties.

Ook best spannend is het nieuwe seizoen dat voor de deur staat. Je voelt het al aan de lucht, de lente nadert met rasse schreden. Een seizoen waarbij we weer volop buitenkomen en nieuwe energie opdoen.
 
WAT JE ZEGT, BEN JE ZELF

Patricia van Lingen coacht al jaren mensen die op een belangrijk kruispunt in hun leven staan. Centraal in haar therapie staat de spiegelmethode, waarmee je op een andere manier naar jezelf en je omgeving leert kijken.
Spiegelen geeft je meer inzicht waarom je iets zegt, doet en voelt, en wat de impact ervan is op je relaties en je omgeving. Een eyeopener voor iedereen die de relatie met zichzelf en met anderen wil versterken.


Reserveer nu al in avant-première het boek "Wat je zegt, ben je zelf"
IN VROUWELIJKHEID

Heb je de basis en de vervolgmodule gevolgd en ben je bereid helemaal de diepte in te gaan? In onze trainingen In Vrouwelijkheid I en II krijg je hiertoe de kans.

Tijdens In Vrouwelijkheid 1 krijg je de kans helemaal te helen met je moederstuk, essentieel om alle drama voor eens en voor altijd achter je te laten. Tijdens In Vrouwelijkheid II werken we dan weer rond het thema “Overgave”. Ideaal als je de neiging hebt jouw leven en dat van anderen te willen controleren. Onze zachtste module. Helemaal vrouwelijk.
 

Ontdek onze trainingen voor vrouwen
BEKIJK DE TEDX VAN PATRICIA

In december was Patricia Van Lingen één van de opvallende gasten op Tedx Ghent. Het publiek luisterde er geboeid naar haar presentatie over haar stokpaardje relaties.

Het heeft even geduurd voor we de volledige presentatie te pakken kregen, maar je kunt ze hier nu volledig bekijken.
DE SCHOOL TREKT NAAR MECHELEN

Omdat de School blijft groeien, breiden we ook onze grenzen uit. Op 26 maart organiseren we onze allereerste introductieavond in Mechelen. Deze is toegankelijk voor mannen en vrouwen.

Tijdens deze gratis workshop zullen Patricia Van Lingen en kersverse trainer Sofie Vandenberghe geïnteresseerden wegwijs maken in wat de School voor Relaties voor hen kan betekenen.

Heb je zin om erbij te zijn? Schrijf je dan snel in
SPIEGELEN ROND HET KAMPVUUR

De Achilles-spiegelmomenten voor mannen krijgen er dit jaar een unieke variant bij: spiegelen rond het kampvuur.

Samen rond een knetterend kampvuur zitten, schept bij mannen een grote verbondenheid en doet hen makkelijker ervaringen delen. 

De eerste spiegelsessie rond het kampvuur gaat door op 24 april in Vinderhoute. Reserveer je plaatsje.


geschreven op 08-03-2019

 
 
.
.
 
 
School voor Relaties is het geesteskind van Patricia Van Lingen
© School Voor Relaties | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden & Privacy Verklaring | WebDevelopment Novatrix