Inspiratie - Nieuws & Blog
 
 
.
.
 

School voor Relaties

BOEK : Wat je zegt, ben je zelf - De kracht van spiegelen


Wat je zegt, ben je zelf
De kracht van spiegelen
Patricia van Lingen
Drie eenvoudige vragen die je leven kunnen veranderen

Patricia van Lingen begeleidt al vele jaren mensen die op een belangrijk kruispunt in hun leven staan. Centraal in haar coaching staat de spiegelmethode, waarmee ze je op een andere manier naar jezelf en je omgeving leert kijken.

Door te spiegelen aan de hand van drie eenvoudige vragen, krijg je meer inzicht in waarom je iets zegt, doet en voelt, en wat de impact ervan is op je relaties en je omgeving. Want pas als je open en eerlijk de confrontatie met jezelf aangaat, is echte transformatie mogelijk. Een eyeopener voor iedereen die de relatie met zichzelf en met anderen wil versterken.

BESTEL HET BOEK - WAT JE ZEGT, BEN JE ZELF

Na het succes van “Relateren kun je leren” lanceert Patricia van Lingen haar tweede boek “Wat je zegt, ben je zelf”. Het boek gaat over de spiegelen, een zelfreflectie-techniek waarbij je de verantwoordelijkheid neemt om je leven zelf een andere wending te geven. Spiegelen is trouwens dé sleutel tot een liefdevolle relatie.

Het boek bevat de broodnodige tips & tricks, maar is bovendien doorspekt met persoonlijke anecdotes uit het leven van Patricia.

geschreven op 19-03-2019

 
 
.
.
 
 
School voor Relaties is het geesteskind van Patricia Van Lingen
© School Voor Relaties | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden & Privacy Verklaring | WebDevelopment Novatrix