Inspiratie - Nieuws & Blog
 
 
.
.
 

School voor Relaties

SVR zoekt nieuwe manager


De School voor Relaties zoekt een nieuwe manager. Koenraad Depauw startte in 2017 als manager voor School voor Relaties en ondersteunde Patricia voorbije jaren bij het zakelijk leiden en uitbouwen van School voor Relaties. Vandaag zijn de belangrijkste fundamenten gegoten en zijn de grote lijnen voor de toekomst duidelijk.

Hij startte einde 2018 mijn eigen bedrijf “Strategies and Leaders” dat op één jaar razendsnel is gegroeid. Hij kiest er voor voluit voor Strategies and Leaders te gaan werken.

We verwachten tegen de zomer de opvolger van Koenraad klaar te hebben gestoomd. 

Koenraad zelf is ook nooit helemaal écht weg. Hij zal de raad van advies van "de School" vervoegen en als vrijwilliger de verantwoordelijkheid blijven van de spiegelsessies voor mannen blijven opnemen.  

Als nieuwe manager van School voor Relaties zoeken we iemand die ervaring heeft in het leiden van een bedrijf, die voldoende vrije tijd en goesting heeft én die zelf als deelnemer heeft ervaren wat “De School” voor zovelen al heeft betekend.

Ik en Patricia zoeken dus een opvolger. Hierbij de vacature. Solliciteren kan tot 20 maart.

geschreven op 02-03-2020

 
 
.
.
 
 
School voor Relaties is het geesteskind van Patricia Van Lingen
© School Voor Relaties | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden & Privacy Verklaring | WebDevelopment Novatrix