Inspiratie - Nieuws & Blog
 
 
.
.
 

School voor Relaties

Hoe omgaan met afstand en nabijheid in corona-tijden?


Momenteel leven we in quarantaine, verplicht met en bij elkaar of net helemaal alleen. Dicht op elkaars lip, en/of ver vandaan van al die andere mensen die we ook graag zien: familie, vrienden, collega's, misschien ook zelfs die verboden liefde. Net omdat we zo graag bij elkaar zijn en verbonden zijn, moeten we nu verplicht afstand nemen. En in ons kot blijven, alleen of met onze partner, met of zonder kinderen. We worden uitgedaagd om creatief te zijn en verbonden te zijn en blijven met elkaar. Voor de singles onder ons is het een heftige tijd. Voor iedereen!

Afstand en nabijheid zijn twee kanten van eenzelfde medaille. In de liefde vormen aantrekken en afstoten de heerlijke maar vermoeiende passen van de liefdesdans. Wat normaal als een natuurlijk proces lijkt te gaan, worden we nu verplicht nabij te zijn met onze partner en onze kinderen, in ons kot. En verplicht op afstand van zij bij wie we ook graag zijn. Het is een uitdaging om te verbinden met onszelf en de mensen om ons heen, en met de mensen die niét dichtbij zijn. 

Ook wij, de School voor Relaties, houden afstand, en zoeken manieren om weer nabij te komen. We geven graag onze tips over relateren met jezelf en met anderen, ook als je daarin uitgedaagd wordt door uitzonderlijke omstandigheden zoals een pandemie, die ons allen raakt.

Schrijf je in voor één van onze webinars.

We wensen je een goede gezondheid en goede moed om deze periode door te komen.

Patricia, Pieter, Gonny en Sofie

geschreven op 23-03-2020

 
 
.
.
 
 
 
SCHOOL VOOR RELATIES

 0475 786 470
 info@schoolvoorrelaties.be
 facebook
School voor Relaties is het geesteskind van Patricia Van Lingen
© School Voor Relaties | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden & Privacy Verklaring | WebDevelopment Novatrix