De kleine gids naar het optimale leven 

Workshop 

Het boek ‘De kleine gids naar het optimale leven’ werd geschreven door Sylvia Declerck, therapeut en zaakvoerder van School voor Relaties. 

Door middel van praktische tips en inzichten helpt het boek jou richting een optimaal leven. De gids biedt een verzameling van adviezen en strategieën om persoonlijke groei, geluk en succes te bevorderen. Van het cultiveren van gezonde gewoonten tot het ontwikkelen van een positieve mindset, het boek verkent verschillende aspecten van het leven en biedt lezers concrete stappen om hun levenskwaliteit te verbeteren. Met behulp van voorbeelden, oefeningen en inspirerende verhalen moedigt het boek aan tot zelfreflectie en actiegericht denken om zo het optimale leven te bereiken.

Workshop

In deze workshop gaan we dieper in op het boek en hoe de tips en inzichten in jouw dagelijks leven kunnen worden toegepast.

Op de hoogte blijven van de eerstvolgende datum? Laat ons jouw gegevens na:

Workshop boek
De gegevens die je ons nalaat zullen enkel gebruikt worden om jouw op de hoogte te houden over nieuwe data omtrent deze workshop. Wens je graag ook onze nieuwsbrief te onntvangen? Dan kan dit ook!