Jouw relatie met voeding

Workshop over voeding en diëten

Workshop jouw relatie met voeding

Waarom eet je wat je eet?

Waarom eet je wat je eet? Waarom is het zo moeilijk om niet te eten wat je wilt eten, en te eten wat je eigenlijk niet wilt maar “nodig” lijkt te hebben om dat “gewilde” lichaam te verkrijgen? Wat leerde jij rond voeding in relatie met je lichaam?

Ik volgde de opleiding in het buitenland over de psychologie van je eetgedrag, jouw relatie met voeding dus. Voor mij was het een openbaring! Ik begreep eindelijk waarom ik zo lang al struggelde met mijn voeding!

Een aanrader voor mensen die van het ene dieet in het andere rollen maar niet lijken te vinden wat ze nodig hebben om “af te vallen”. Voor mensen die geen gesprekken kunnen voeren met dat potje chips op de tafel, voor mensen die na ieder weekend opnieuw beginnen met diëten zonder resultaat en zonder moed…

In deze workshop kijken we naar de oorzaak van deze verhouding met voeding en leer je handige tips en tricks om er anders naar te kijken en anders mee om te gaan.

Data

Maandag 20 mei te Oostkamp van 13u – 17u
Woensdag 29 mei te Gent van 13u-17u

}

13u - 17u

Deze workshop gaat telkens door inde namiddag van 13u tot 17u.

Locatie

Oostkamp
Studio Samen
Hertsbergsestraat 34, 8020 Oostkamp

Gent
School voor Relaties
Derbystraat 23, 9051 Gent

€99

Inschrijvingen gebeuren via de Trainin app.

Betaling gebeurt online.

Contacteer ons

Contactformulier algemeen
De gegevens die je ons nalaat zullen enkel gebruikt worden om jouw vraag te beantwoorden. Wens je graag ook onze nieuwsbrief te ontvangen? Dan kan dit ook! *

Hoe kunnen wij jou helpen?

Bij de School voor Relaties staan we jou graag te woord. Heb je een vraag, wil je inschrijven voor een cursus of zit je ergens mee? Stuur ons een bericht en wij beantwoorden jou spoedig.

Wil je graag meer weten of onze werking, dan vind je meer informatie op deze website of dan verwelkomen we jou graag op een kennismakingsmoment.